Over mij

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen en dat je wat te weten wilt komen over het gezicht achter Studio Hairless! 

Mijn naam is Evelien van Dellen. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de drogisterij-branche en daar is mijn liefde voor beauty ontstaan. Met alle kennis en vaardigheden die ik daarin heb opgedaan, over het menselijk lichaam, de anatomie, huid en haar, ben ik gaan studeren voor schoonheidsspecialist.
Na het behalen van mijn diploma heb ik met heel veel plezier als schoonheidsspecialiste gewerkt.

En nu? Een eigen salon! Dat was toch wel echt mijn passie! Maar ik wilde mijzelf wel heel graag onderscheiden, ergens in specialiseren en daar super goed in worden. 

Het eerste contact met het laserontharen is ontstaan omdat ik zelf mijn onderbenen wilde laten laseren. Ik was het zat om mijn benen om de dag te moeten scheren. De volgende dag had ik vaak alweer stoppels! Hierdoor kwamen de plannen om zelf een studio te openen al snel. 

Met alle voorkennis, opleidingen en cursussen kan ik mezelf nu een echte laserspecialist noemen. En met de nieuwste laser op de markt hoop ik heel wat klanten blij te mogen maken!

Door het laseren met een Triple Wave laser hoef ik mij nu nooit meer te scheren. Wil jij dat ook? Boek dan nu zelf jouw afspraak in.